Over mij

1 op 1 sessie

Wil je graag 1 op 1 met mij sparren over je (financiële) situatie? Boek dan hier een sessie van 1 uur. We kunnen bijvoorbeeld samen kijken naar:

 • Je overtuigingen rondom geld
 • Je financiële doelen inzichtelijk en haalbaar maken
 • Je geldsysteem met potjes en hoe je dit kunt automatiseren
 • Hoe je pensioen ervoor staat en wat je opties zijn
 • Je uitgaven en of er kansen zijn om te besparen
 • Je inkomsten en manieren om deze te vergroten, zoals andere (passieve) inkomstenbronnen genereren

Voor wie

Je hebt een prima salaris, maar weet dat er veel meer uit je leven te halen valt. Je ziet je financiën als middel om je doelen te gaan bereiken op een structurele manier. Voor jou alleen, of samen met je partner.

Altijd resultaat

Ik heb al bij zoveel mensen mee mogen denken of mee mogen kijken dat ik de garantie geef dat we samen resultaat kunnen boeken. Niet tevreden = geld terug.

Ontspanning

We richten ons op geld voor je laten werken en je systeem zo inrichten dat je er zelf steeds minder naar hoeft om te kijken. Je krijgt of verbetert de grip op je geld.

Waarom een 1 op 1 sessie boeken bij mij?

Elke euro is hetzelfde waard mindset
Ik leer je inzien dat iedere euro exact dezelfde euro is qua waarde. Of je nu 70 euro betaalt voor je nieuwe broek of 69 euro, of dat je een koffie koopt van 4,50 i.p.v. 3,50. De euro is evenveel waard. Ik leer je hoe je bespaart op de dingen die je niet belangrijk vindt en lekker uit kunt geven aan de dingen die je wel belangrijk vindt.

Geld is een passie
Zelf volg ik al ruim 10 jaar vele, met name internationale grootheden op het het gebied van geld. Ik werd al jong getriggerd door de FIRE community en Mr. Money Mustache. Tegenwoordig leer ik nog veel van mensen zoals Ramit Sethi en J.L. Collins. Bovendien lees ik nog steeds graag boeken over geld.

Uniek, open en eerlijk
Ik word gewaardeerd voor mijn integriteit, openheid en eerlijkheid. Je kunt al mijn blogs en podcasts gratis beluisteren. Men vindt het over het algemeen super fijn dat ik geen hypothetische situaties bespreek, maar herkenbare situaties uit mijn eigen leven. Je zult ook merken dat ik altijd eerlijk ben en geen dingen achterhoudt, dus ook niet in mijn 1 op 1 sessies.

We leven vrijer en zijn rijker dan ooit tevoren
Je geld managen beperkt je vrijheid niet, maar vergroot je vrijheid. Ik geloof in een positieve relatie met geld waarbij je zelf de verantwoordelijkheid pakt. De mogelijkheden zijn groots en je kunt deze zelf aanpakken.

Ben jij iemand die?

Ben jij iemand die zich herkent in de volgende punten? 

 • Je hebt geen idee hoe je pensioen ervoor staat of vindt het moeilijk dit zelf te regelen
 • Je hebt een goed salaris, maar spaart of belegt eigenlijk veel minder dan mogelijk is
 • Je hebt behoefte aan meer grip op je geld
 • Je gebruikt nog geen potjes
 • Je hebt geen inzicht in je spaarpercentage en vrije ruimte
 • Je denkt dat er nog wel wat te besparen valt
 • Je wilt graag net als ik je inkomsten vergroten door meerdere inkomstenbronnen op te zetten
 
Herken je je in deze punten? Dan kan ik je zeker helpen! 

Over mij

Hoi, ik ben Robin. 

Ik help millennials tussen de 25-45 met het meeste uit hun financiële situatie halen. 

De afgelopen vier jaar volgden al ruim 200 mensen een training bij mij, en maakte ik meer dan 500 blogs en podcasts waarin ik de grootste namen uit de personal finance wereld mocht interviewen. Tegenwoordig bereik ik via mijn kanalen 20.000+ mensen per maand en heb ik al vele duizenden mensen geïnspireerd hun financiële leefstijl aan te passen.

Mijn missie is om persoonlijke financiën toegankelijker te maken, zodat ook jij een (stress) vrij leven kunt leiden.

Over mij

Robin Seetz

FAQ

1 op 1 sessies kunnen flexibel worden ingepland via de Calendly link die je krijgt toegestuurd na je aankoop. Er zijn zowel momenten doordeweeks ‘s avonds als overdag. 

De 1 op 1 sessies zijn altijd online. 

Jazeker. Geldzaken met je partner bespreken is één van de belangrijkste zaken die er is. Sterker nog, financiële zorgen is één van de belangrijkste redenen waarom mensen uit elkaar gaan. 

Je partner mag dus zeker aansluiten. Ik moedig het zelfs aan.

Eén sessie duurt maximaal 60 minuten. Kortere sessies zijn helaas niet mogelijk en er vindt geen restitutie plaats als je korter van de tijd gebruik maakt. Heb je meer tijd nodig? Dan kun je altijd een sessie bijboeken.

Na aanschaf ontvang je een calendly link en kun je zelf de sessie plannen om een moment dat het jou uitkomt. Zit er geen geschikte datum bij dan zoeken we samen een alternatief.

Ja, graag! 

Stuur in ieder geval van te voren door waar je het over wilt hebben. Dit kan tijdens het boeken van de sessie in Calendly of per mail: robin[@]despaarpodcast.nl.

Daarnaast kun je als je dit wilt natuurlijk nog even goed naar je eigen cijfers kijken en checken of je alles up to date hebt en bij de hand. Dit hoeft niet per se, maar maakt ons wel effectiever.

Staat jouw vraag er niet tussen of twijfel je nog?

Stuur gerust een DM via Instagram @Despaarpodcast of mail robin[at]despaarpodcast.nl. Je kunt ook contact opnemen via het contactformulier. 

Overtuigd?

Boek je sessie van 1 uur voor €99 incl. btw hieronder. Na je aankoop ontvang je direct een Calendly link om je sessie in te plannen. Ik vraag je tijdens het boeken ook alvast waar je het over zou willen hebben, zodat ik we de tijd tijdens de sessie maximaal kunnen benutten en ik me goed kan voorbereiden.