Ik op mijn pensioenleeftijd
Zo zie ik er volgens een FaceApp tegen die tijd uit 😉

Cursus pensioenbeleggen

In deze cursus neem ik je stap-voor-stap mee in pensioenbeleggen. Ik leer je hoe het werkt, welke regels erbij komen kijken en bij wie je dit wilt doen. Ben je er klaar voor? 

Wat ga je leren in de cursus?

Training Inhoud

Uitklappen

Reviews

5/5
Ondanks dat ik al best wat wist over pensioenbeleggen heb ik toch nog nieuwe dingen geleerd. Je legt het echt op een hele fijne manier uit, ik vind het zelf top dat alles in tekst beschikbaar is. Ik lees altijd liever dan dat ik video's kijk. Top hoe laagdrempelig, duidelijk en compleet het is. Ik raad de cursus zeker aan!
Dionne
5/5
Ik vond het super fijn dat je ons helemaal meenam in het berekenen van jaar- en reserveringsruimte. Dit klonk eerst als hocus pocus. Ik kijk er aar uit om daadwerkelijk te starten van een account openen tot inleggen op een passieve maar strategische manier. Jezelf stabiel neerzetten voor je oudedag, die gedachte zelf geeft mij nog de meeste meerwaarde.
Mike

FAQ

De cursus is gericht op mensen die al weten dat ze jaarruimte hebben en mensen die hun pensioen nog moeten uitzoeken. Het valt aan te raden om eerst te berekenen of je jaarruimte hebt. Dit heb je sowieso als je geen pensioen opbouwt in loondienst of als ondernemer. Er komen veel dingen kijken bij pensioenbeleggen, dus dan is het wel zo fijn om alles in één overzicht te hebben. Desondanks kun je de informatie ook gebruiken om je kennis te vergroten of gehele pensioen van top tot teen uit te zoeken.

Dat verschilt sterk van je kennisniveau, maar houd rekening met 2-5 uurtjes. Vergeet niet dat dit een minieme tijdsinvestering is voor wat je ervoor terugkrijgt!

Ik vind de cursus fantastisch leuk om te doen, maar geef de cursus slechts een deel van het jaar. In 2021 zal de cursus rond de zomer beschikbaar komen t/m het einde van het jaar. Daarna zal de cursus weer op slot gaan. Wees gerust. Het jaar daarna komt er een nieuwe kans.

Door middel van mijn gratis e-book: Zoek ‘t uit kan je berekenen of je jaarruimte (of reserveringsruimte) hebt.

Al ruim 200 mensen gingen je voor met het e-book. Downloaden kan hier

Een deel van de vorige cursisten bleek uiteindelijk geen jaarruimte te hebben en dus geen gebruik te kunnen maken van de belastingvoordelen van pensioenbeleggen. Het leukste was dat deze cursisten alsnog blij waren, doordat ze nu extra kennis hadden opgedaan voor later en om te delen met hun vrienden en familie. Dit had ik eigenlijk niet verwacht, maar dit was een mooie bijkomstigheid bij mijn missie op het pensioenbewustzijn in Nederland te vergroten.

Staat jouw vraag er niet tussen of twijfel je nog?

Stuur gerust een DM via Instagram of bericht mij op Linkedin.

De dikke disclaimer

Ik ben geen gecertificeerd of professioneel adviseur. Ik heb uiteengezet hoe ik mijn pensioen opbouw regel en welke overwegingen ik daarbij maak. Al mijn bronnen staan vermeld. Informatie op mijn site is bedoeld ter kennisgeving. Ik heb zelfs in beperkte mate kennis van financiële producten. Beleggen brengt risico op verlies met zich mee. Alle investeringen die je doet zijn jouw eigen keuze. Ik ben dan ook op geen enkele manier aansprakelijk.