Logo De Spaarpodcast

S5.1 De Spaarpodcast heeft een co-host & de plannen voor 2022

S5.18 Weg met het vakantiegeld
byRo & Ro
S5.18 Weg met het vakantiegeld

Over deze aflevering

Allereerst nog een gelukkig nieuwjaar en de beste wensen voor 2022. 

Vanaf vandaag maak ik de afleveringen niet meer alleen, maar met co-host Rowan Siskens. Eerder was hij de vaste Spaarpodcast gast en mijn co-host bij het pensioenseizoen, maar vanaf nu nemen we alle afleveringen samen op. Ik heb er mega veel zin in!

Ondanks dat ik mij niet kan voorstellen dat je nog niet weet wie Rowan is, stelt hij zich nog één keer voor. Rowan is de schrijver van het boek ‘tien keer met pensioen‘. Inmiddels heeft hij zelf al één keer een tussenpensioen genomen om zijn boek te schrijven. Als je het mij vraagt, is hij al twee keer met tussenpensioen geweest, want hij heeft al 1,5 jaar rondgereisd. Rowan is ready om de rest van Nederland te vertellen over de gedachte van ‘tien keer met pensioen’ gaan. 

Rowan wilde zijn eigen podcast beginnen en ik was op zoek naar een co-host. Tja, waarom dan niet samen?! Ten eerste houden we ons beiden bezig met het onderwerp pensioen. Ten tweede ga ik er graag met gestrekt been in en kijkt Rowan liever de kat uit de boom, wat hopelijk tot luchtige en leuke gesprekken over persoonlijke financiën gaat leiden. Uiteraard zullen we ook nog gasten uitnodigen, maar dan wellicht wat korter.

Deze aflevering is verder een introductie op 2022: hoe gaat het met ons? En welke plannen hebben we liggen?  

Blogs

Mijn doelen voor 2022 | DeSpaarpodcast.nl

Indexbeleggen: de #1 manier om te beleggen voor beginners (despaarpodcast.nl)

Indexbeleggen | DeSpaarpodcast.nl

Pensioenbeleggen | DeSpaarpodcast.nl

Volgende aflevering:

S5.2 Yearly review doelen 2021 & onze ambitieuze doelen voor 2022

Beluister hier de andere afleveringen