Logo De Spaarpodcast

S5.16 Niks verdiend en niet getennist – onze doelenupdate

Over deze aflevering

Een feestdag! Vandaag is de dag van de arbeid, wat Rowan lekker in Spanje aan het vieren is. We werken hard, maar moeten minstens net zo hard genieten als het aan Rowan ligt. 

Robin en Rowan gaan verder met het bespreken van hun doelen. Aan het begin van het jaar hebben zij meerdere doelen opgesteld, die in deze podcast worden besproken. Hoe is het in Q1 gegaan? Een van Rowan zijn doelen was om de marathon te lopen, die heeft hij niet gehaald. Hij is wel gestart om de sfeer te proeven, maar heeft het niet afgemaakt. Ongetraind de marathon lopen zou niet verstandig zijn en kon hij ook niet. Een andere droom van Rowan en zijn vriendin Sam was om te werken in het buitenland, een doel die nog niet voor komend jaar gepland stond, maar wel gaat gebeuren. Sam kreeg een baan aangeboden in Londen, wat voor Rowan een ‘big life changing event’ is. Het heeft impact op zijn andere doelen, zoals zijn tussenpensioen die voor volgend jaar gepland stond, maar dat is natuurlijk helemaal niet erg.

Robin heeft dit jaar als thema (financiële) focus. Hij is enorm blij met hoe Q1 is gegaan en zit lekker in de flow ;). Een nieuwe baan bij een gave start-up, waar hij vanuit Portugal kon starten. Robin ligt onder andere toe waarom hij toch geen zzp’er is geworden en waarom hij het zo leuk vindt om voor Flow te mogen werken.

Na het terugblikken op Q1 wordt er vooruitgeblikt op Q2. Welke doelen hebben Rowan en Robin? Je hoort het in de aflevering. 

Blogs

Flow Your Money review: verdeel je geld automatisch (despaarpodcast.nl)

Mijn doelen voor 2022 | DeSpaarpodcast.nl

5 lessen van Ramit Sethi die ik toepas in mijn Rich Life (despaarpodcast.nl)

Op workation tijdens je loondienst: zo realiseerde ik dat (despaarpodcast.nl)

Volgende aflevering:

S5.17 Is dit het nu? Voormalig huisarts Rianne over haar pensioenen

Beluister hier de andere afleveringen