Robin

Robin

Share on whatsapp
Delen
Robin

Robin

14 tips om snel geld te verdienen!

14 tips om snel geld te verdienen!

Snel geld verdienen

Snel geld verdienen? Dat wil toch iedereen! Het lijkt misschien niet vanzelfsprekend, maar met heel veel activiteiten kun je gemakkelijk wat extra’s verdienen. Misschien ben je een student of scholier met een slecht verdiend bijbaantje, of een drukke moeder of vader die thuis graag wat geld wil verdienen tussen alle bezigheden door. Door verschillende redenen kun je op zoek zijn naar goede snel geld verdienen tips en die kun je hier vinden!

Snel geld verdienen tips voor iedereen

Er zijn heel veel verschillende redenen om snel geld te willen verdienen en iedereen kan hiervoor in aanmerking komen. Echter, op het internet kom je al snel allerlei oplichtingspraktijken tegen op het gebied van geld verdienen, waarbij websites je vragen om vooraf te betalen en je dus juist geld aftroggelen. Wees gerust, er zijn genoeg alternatieve manieren waarmee jij op een legitieme manier geld kunt verdienen en dus volgen hier een aantal gouden tips die door iedereen gebruikt kunnen worden.

1. Dyme.app

Optimaal snel geld verdienen doe je met Dyme. Een app die jouw vaste lasten analyseert en voor jou kijkt of je een betere deal kan krijgen bij bijvoorbeeld je huidige leveranciers of verzekeringen.

Nu weten heel veel mensen dit wel, maar kost het toch wel wat tijd. Zoals je in mijn review kunt lezen kostte het mij zeven minuten om een bespaarvoorstel van €110 te krijgen.

Je kunt hier de app voor Android of iOS downloaden.

2. Vragenlijsten invullen

Het invullen van enquêtes en vragenlijsten is een populaire methode om snel geld te verdienen. Het klinkt zo simpel, wat vragen invullen en cashen maar, en dat is het ook. Er zijn veel online diensten die deze methode aanbieden, waarvan er 3 de best betaalde enquêtes aanbieden. De eerste is Opinieland, waarbij een aanmelding slechts 30 seconden duurt en waarbij je naast een uitbetaling in geld ook cadeaubonnen kunt ontvangen. Om je in te kunnen schrijven, moet je minimaal 16 jaar zijn.

Op de tweede plek komt SAMSAM, waar je tot wel 30 euro uitbetaald kunt krijgen voor één vragenlijst. Wederom is de minimale leeftijd 16 jaar.

Tot slot is er Euroclix, die korte vragenlijsten aanbiedt. Hier kun je best gemakkelijk zo enkele tientalle euro’s verdienen door punten te sparen. 

3. Affiliate marketing

Snel geld verdienen, kan ook met affiliate marketing. Hierbij promoot je de producten van een bedrijf en krijg je per verkocht product een vergoeding. Dit wordt bijgehouden aan de hand van een programma, de derde partij. De hoogte van de vergoeding kan flink verschillen per product en branche. 

In dit artikel zitten bijvoorbeeld ook enkele affiliate links. Je bent niet verplicht om deze te gebruiken, het wordt wel gewaardeerd.

4. Spelling checker

Ben jij altijd al een kei geweest in de Nederlandse taal? Dan kun jij blogs en websites helpen in het verbeteren van de grammatica, spelling en formulatie van hun teksten. Deze service wordt bijvoorbeeld aangeboden door Fiverr, waar je je zelf online kunt inschrijven. 

Op deze website bestel ik overigens ook wel eens designs voor deze website.

5. Tickets doorverkopen

Veel mensen willen last minute nog een aardig bedrag betalen om bij dat ene concert van hun dromen aanwezig te kunnen zijn. Hier valt dus een goede verdienste te halen. Wanneer jij tickets doorverkoopt via websites zoals Ticketmaster of Ticketswap kun je vroegtijdig tickets inkopen en in de buurt van de datum van het evenement voor een hogere prijs op de markt zetten.

6. Mystery Shopper

Shoppen en hier ook nog geld voor ontvangen? Leuk voor de dames (en heren!) is het worden van een mystery shopper. Als mystery shopper ga je te werk bij Nederlandse winkels waar je de winkels en aangeboden producten observeert, vragen stelt aan medewerkers en gebruik maakt van de service en producten. Je kunt voor van alles gevraagd worden, zoals het testen van de kwaliteit van de klantenservice. Zodra je deze opdracht succesvol hebt uitgevoerd, kun je een rapportage opsturen. Je krijgt als mystery shopper per opdracht betaald. Dit bedrag verschilt per organisatie, je kunt bijvoorbeeld aan de slag bij Multi-Value of StoreSupport.

7. Online zoekopdrachten

Als jij veel dingen moet opzoeken op het internet is geld verdienen met online zoekopdrachten echt iets voor jou. Het idee is dat jij betaalde zoeksites kiest, wat websites zijn die jou geld uitbetalen of beloningen geven voor online zoekopdrachten. Elke site werkt weer anders en stelt de voorwaarden anders op.

Swagbugs is bijvoorbeeld een programma waarmee je wordt beloond met swagbugs voor elke zoekopdracht. Wanneer je hier genoeg van hebt verdiend, kun je deze inruilen voor echt geld wat naar je rekening wordt gestort of wat je kunt gebruiken om producten mee te kopen.

Een ander voorbeeld is Scour, waar je punten verdient door zoekopdrachten te vinden van Bing, Yahoo en Google, en door te geven welke site de beste zoekresultaten geeft. Je kunt hiermee per zoekopdracht 3 punten verdienen wat eveneens bij een bepaalde hoeveelheid punten kan worden omgezet in echt geld.

8. Review producten

Door middel van het geven van jouw mening over diverse soorten producten kun je door bedrijven betaald worden of gratis producten ontvangen. Deze reviews helpen de bedrijven in het optimaliseren van hun producten. Er zijn diverse online websites waarbij je je gratis kunt aanmelden en aan de slag kunt. Voorbeelden hiervan zijn Reviewclub en Thuiswerken.nl.

9. eJury.com

Online voor jury spelen? Dat kan met eJury.com, wat een programma is waarmee advocaten zaken testen zodat ze zelf kunnen inschatten hoe het desbetreffende proces in de rechtszaal zal verlopen. Hierbij moet je feiten overwegen en vragen beantwoorden en je keuze, schuldig of niet schuldig, verzenden.

10. Flessen en blikjes verzamelen

Wil je iets goeds doen voor de natuur én je eigen portemonnee? Verzamel dan flessen en blikjes om die vervolgens in te leveren voor statiegeld in de supermarkt. De natuur ligt vol met afval, waaronder ook veel flesjes en blikjes die nog geld waard zijn.

11. Flyers en folders ontwerpen

Een leuke en creatieve manier van geld verdienen is het ontwerpen van flyers en folders voor bedrijven. Zo kun je bijvoorbeeld nieuwe menukaarten samenstellen voor restaurants, wat regelmatig moet gebeuren, en flyers en folders maken voor evenementen. Deze opdrachten worden vaak aangeboden via social media, maar je kunt ook zelf je service aanbieden door middel van een eigen website.

12. Cv’s opstellen

Een andere manier om jouw creatieve brein naar voren te laten komen, is door het opstellen van cv’s, waar veel mensen vaak onzeker over zijn. Daarnaast is een cv het verkoopplaatje bij een sollicitatie en hier hebben mensen vaak wel wat voor over.

13. Toelatingsessays schrijven

Een plekje bemachtigen op de perfecte studie aan de universiteit is niet altijd eenvoudig en veel ouders zijn dan ook bereid wat extra’s te betalen om hun kind op de juiste studie en universiteit terecht te laten komen. Met jouw gevoel voor marketing kun je hier veel geld mee verdienen. Je kunt je eigen service aanbieden via een website

14. Websites beoordelen

Tot slot is er als laatste tip het beoordelen van websites en het verbeteren van hun uitstraling en opmaak. Je kunt je inschrijven bij diverse websites die deze service aanbieden, maar je kan ook als freelancer te werk gaan en je service aanbieden via een eigen website. Geld verdienen door je mening te geven over grote merken, zoals Apple, Microsoft en Adobe, of juist kleinere bedrijfjes helpen zich op de dynamische markt te huisvesten, is makkelijk en snel geld verdienen!           

Wat is jouw favoriete manier om snel geld te verdienen? Laat het weten in de reacties. 

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Ik heb dit artikel gepubliceerd en deel mijn eigen mening ter inspiratie zonder dat op kan worden gevat als advies.

Deel met je vrienden:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Deze artikelen vind je wellicht ook interessant.

Loading...
Zoek 't uit! Pensioenbijbel
E-book beleggen De Spaarpodcast

Geef een reactie