Happy people, happy company

Financiële zekerheid is een belangrijke factor voor het geluk van een persoon. Helaas worden dergelijke onderwerpen vaak nog als complex, oninteressant of onbelangrijk ervaren. Zowel door werkgevers, ondernemerscoaches als door werknemers en ondernemers zelf.

Om financiële onderwerpen toegankelijk te maken en mensen te inspireren anders naar financiën ben ik De Spaarpodcast begonnen. Ik maak financiën graag bespreekbaar, zodat mensen slimme keuzes kunnen maken die helpen aan een stabiele basis. 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees verder.

Robin

Dit zeggen anderen

Samenwerking podcast

De Spaarpodcast staat bekend om de betrouwbaarheid en autoriteit. Ik werk alleen samen met bedrijven als dit het belang van de volger dient op een bepaalde manier en ben altijd positief kritisch. Veel toonaangevende partijen hebben daarom al besloten om samen te werken. Bijvoorbeeld middels het sponsoren van één of meerdere afleveringen (intro/outro), via native advertising of door zelf te gast te zijn. Voorbeelden zijn ABN AMRO, Meesman Indexbeleggen, Brightpensioen en Brand New Day.

Spreker of host

Als spreker kan ik over onderwerpen rondom persoonlijke financiën vertellen. Dit doe ik zowel bij bedrijven als bij bijvoorbeeld ondernemersclubs of als spreker in webinars van ondernemerscoaches. Een aantal voorbeelden:.

Daarnaast geef ik ook workshops over het definiëren van je Rich Life, vertel ik graag over mijn ervaringen met workations of deel ik mijn beste bespaartips live on stage of online.

Kom in contact

Enthousiast geworden? Ik kom graag met je in contact om de opties te bespreken. 

Dit kan via het contactformulier of stuur mij een berichtje op LinkedIn of Instagram.