Logo De Spaarpodcast

Luister en volg De Spaarpodcast

 

In de Spaarpodcast maken Robin en Rowan persoonlijke financiën toegankelijk voor iedereen door financiën leuker en begrijpelijker te maken. Iedere week een nieuwe podcast boordevol tips en inspiratie.

0 +
Keren beluisterd
0 /5
Gewaardeerd

Populaire afleveringen

About the show

Op een avond brainstormen voor mijn blog hield ik mij bezig met mijn visie en missie: “Hoe kan ik persoonlijke financiën toegankelijk maken, door de onderwerpen leuker en simpeler te maken?’’. Ik probeerde al grapjes en simpele taal in blogs te gebruiken, maar besefte mij toen dat blogs nog steeds niet het meest aantrekkelijke medium zijn om mensen te inspireren. Daarom besloot ik om een podcast te beginnen.

Ik ben indexbelegger en pensioenbelegger. Stiekem vind ik pensioen het allerleukste, omdat dit ook één van de lastigste onderwerpen is om mensen voor te boeien. Waarom zou pensioen niet sexy kunnen zijn? Helemaal als je dan eerder met pensioen kunt gaan. Soms noem ik mezelf gekscherend “de pensioenbewustermaker”. Ik vind het belangrijk dat je mijn content ook over 2 weken of een jaar nog eens kunt luisteren.

Inmiddels ben ik alweer bezig met het vijfde seizoen. Vanaf dit seizoen is Rowan Siskens de vaste co-host van De Spaarpodcast geworden. Rowan is de schrijver van het boek tien keer met pensioen. Samen bespreken wij verschillende onderwerpen rondom persoonlijke financiën. Soms nodigen wij een expert uit voor de aflevering, die ons vaak nog veel meer kan vertellen. 

Ben jij een millennial die ook graag zijn of haar verhaal wil doen? Dan kunnen wij niet wachten om je te spreken! Je kan je opgeven door dit formulier in te vullen.

Ben jij expert op een gebied van (persoonlijke) financiën? Ook dan komen wij graag met je in contact.

Wat mensen vinden van De Spaarpodcast

Op Apple Podcast scoort de Spaarpodcast 4,5/5

In de recensies lees je onder andere:

‘’wekelijks luister ik met veel plezier naar De Spaarpodcast. Robin weet de luisteraar met handige tips en inspirerende gasten te boeien, maar bovenal te helpen. Ga zo door!’’

‘’Duidelijk en helder verhaal, met handige tips en goede uitleg. Ben meteen aan de slag gegaan!’’

‘’Van kleine tot grote onderwerpen; financiële tips toegankelijk gemaakt.’’ 

Je helpt mij enorm door het schrijven van een recensie. Laat jij mij hier weten wat je van de podcast vindt?

Liever geen recensie, maar wel een tip of top? Dan hoor ik dat graag via mijn Linkedin of Instagram DM.