Luister en volg De Spaarpodcast

 

In de Spaarpodcast maakt Robin persoonlijke financiën toegankelijk voor iedereen door financiën leuker en begrijpelijker te maken. Iedere week een nieuwe podcast boordevol tips en inspiratie.

Volgers noemen De Spaarpodcast voor de goede, leuke informatie, de openheid en de integretiteit in een wereld waar dit niet vanzelfsprekend is.

Keren beluisterd
0 +
Gewaardeerd
0 /5

About the show

Op een avond brainstormen voor mijn blog hield ik mij bezig met mijn visie en missie: “Hoe kan ik persoonlijke financiën toegankelijk maken, door de onderwerpen leuker en simpeler te maken?’’. Ik probeerde al grapjes en simpele taal in blogs te gebruiken, maar besefte mij toen dat blogs nog steeds niet het meest aantrekkelijke medium zijn om mensen te inspireren. Daarom besloot ik om een podcast te beginnen.

Ik ben indexbelegger en pensioenbelegger. Stiekem vind ik pensioen het allerleukste, omdat dit ook één van de lastigste onderwerpen is om mensen voor te boeien. Waarom zou pensioen niet sexy kunnen zijn? Helemaal als je dan eerder met pensioen kunt gaan. Soms noem ik mezelf gekscherend “de pensioenbewustermaker”. Ik vind het belangrijk dat je mijn content ook over 2 weken of een jaar nog eens kunt luisteren.

Inmiddels ben ik alweer bezig met het zesde seizoen, nadat ik in 2022 een heel seizoen samen met mijn co-host heb gedaan, sta ik er weer alleen voor. Ik interview regelmatig like minded mensen over persoonlijke financiën, hun doelen en hun tips en deel af en toe ook mijn eigen visie in een solo aflevering.  

Ben jij een millennial die ook graag zijn of haar verhaal wil doen? Dan kunnen wij niet wachten om je te spreken! Je kan je opgeven door dit formulier in te vullen.

Ben jij expert op een gebied van (persoonlijke) financiën? Ook dan komen wij graag met je in contact.

Wat mensen vinden van De Spaarpodcast

Op Apple Podcast scoort de Spaarpodcast 4,5/5

In de recensies lees je onder andere:

‘’wekelijks luister ik met veel plezier naar De Spaarpodcast. Robin weet de luisteraar met handige tips en inspirerende gasten te boeien, maar bovenal te helpen. Ga zo door!’’

‘’Duidelijk en helder verhaal, met handige tips en goede uitleg. Ben meteen aan de slag gegaan!’’

‘’Van kleine tot grote onderwerpen; financiële tips toegankelijk gemaakt.’’ 

Je helpt mij enorm door het schrijven van een recensie. Laat jij mij hier weten wat je van de podcast vindt?

Liever geen recensie, maar wel een tip of top? Dan hoor ik dat graag via mijn Linkedin of Instagram DM.