Introductie

Welkom en leuk dat je meer wil weten over mij! 

Ik ben Robin, 28 jaar en woon in Rotterdam. Sinds augustus 2019 blog ik samen met mijn mascotte Manni de olifant over financiële onderwerpen, waaronder (duurzaam) indexbeleggen, crowdfunding, pensioen en simpele en snelle geld tips (a.k.a. Manni Boosters). 

Mijn interesse hiervoor is aangewakkerd, doordat ik zelf graag wilde begrijpen hoe je bijvoorbeeld het beste pensioen opbouwt. Helaas is informatie hierover vaak ontzettend formeel, complex en onvolledig. 

Daarom heb ik besloten om zelf onderzoek te doen en dit te delen met jou in de hoop dat je er iets aan hebt. Zie het als mijn financiële ontdekkingsreis.

Naast de blog werk ik als Product Owner voor de start-up Equalture, reis ik graag de wereld over, train ik graag (in het park), sla ik af en toe een balletje op de tennisbaan of vind je mij in één van de vele leuke tentjes in Rotterdam.

Wil je in contact komen? Stuur gerust een bericht Instragram of volg mij via één van de volgende kanalen.

Robin blij

De dikke disclaimer

Ik ben geen gecertificeerd of professioneel adviseur. Ik heb uiteengezet hoe ik mijn spaargeld investeer en welke overwegingen ik daarbij maak. Al mijn bronnen staan vermeld. Informatie op mijn site is bedoeld ter kennisgeving. Ik heb zelfs in beperkte mate kennis van financiële producten. Beleggen brengt risico op verlies met zich mee. Alle investeringen die je doet zijn jouw eigen keuze. Ik ben dan ook op geen enkele manier aansprakelijk.