Introductie

Welkom en leuk dat je meer wil weten over mij! 

Ik ben Robin, 28 jaar en woon in Rotterdam. Sinds augustus 2019 blog ik samen met mijn mascotte Manni de olifant over de basis van persoonlijke financiën en sinds mei 2020 is hier ook De Spaarpodast bijgekomen.

Mijn grote frustraties tijdens het uitzoeken van financiële dingen waren: dat informatie vaak ontzettend saai, complex en onvolledig is, dat ik teveel hele handige tips nooit eerder had gehoord en dat informatie van sommigen van mijn mede bloggers vaak gedreven is door de affiliate inkomsten in plaats van de gedachte: “wat is het beste voor mijn publiek?”

Mijn doel is daarom om informatie simpel, leuk en toegankelijk te maken op een zo eerlijk mogelijke manier. Ik hoop hiermee het financiële bewustzijn te vergroten en steeds meer mensen te inspireren om zelf hun financiën op orde te brengen. Het liefst terwijl ze er nog bij hebben gelachen ook ;).

De Spaarpodcast is mijn uithangbord naar buiten. De manier om jouw te triggeren aandacht te besteden aan je financiën. Op de blog kun je alles even rustig nalezen. 

Naast de blog werk ik als Product Owner voor de start-up Equalture, zit ik vaak meerdere maanden per jaar in het buitenland en gooi ik af en toe met wat dumbells in een crossfit box. 

Wil je in contact komen? Stuur gerust een bericht Instragram of volg mij via één van de volgende kanalen.

Robin blij

De dikke disclaimer

Ik ben geen gecertificeerd of professioneel adviseur. Ik heb uiteengezet hoe ik mijn spaargeld investeer en welke overwegingen ik daarbij maak. Al mijn bronnen staan vermeld. Informatie op mijn site is bedoeld ter kennisgeving. Ik heb zelfs in beperkte mate kennis van financiële producten. Beleggen brengt risico op verlies met zich mee. Alle investeringen die je doet zijn jouw eigen keuze. Ik ben dan ook op geen enkele manier aansprakelijk.