Introductie

Welkom en leuk dat je meer wil weten over mij! 

Ik ben Robin, 30 jaar en woon in Rotterdam. In augustus 2019 begon ik met bloggen over persoonlijke financiën. Niet veel later kwam hier de podcast bij. Nu bereik ik met mijn kanalen maandelijks meer dan 15.000 mensen.

Mijn grote frustraties tijdens het uitzoeken van financiële dingen waren: dat informatie vaak ontzettend saai, complex en onvolledig is, dat ik teveel hele handige tips nooit eerder had gehoord en dat informatie van sommigen van mijn mede bloggers en finfluencers vaak gedreven is door de affiliate inkomsten in plaats van de gedachte: “Wat is het beste voor mijn publiek?”

Mijn doel is daarom om informatie simpel, leuk en toegankelijk te maken op een zo eerlijk mogelijke manier. Ik hoop hiermee het financiële bewustzijn te vergroten en steeds meer mensen te inspireren om zelf hun financiën op orde te brengen. 

Sinds januari 2022 heb ik mijn goede vriend Rowan Siskens als co-host gevraagd. Hem kun je vinden op tienkeermetpensioen.nl.

Naast de blog werk ik 4 dagen per week als Product Owner, werk ik vaak meerdere maanden per jaar in het buitenland en gooi ik af en toe met wat dumbells in een crossfit box. 

Wil je in contact komen? Stuur gerust een bericht Instragram of volg mij via één van de volgende kanalen.

Robin blij
Robin blij

Introductie

Welkom en leuk dat je meer wil weten over mij! 

Ik ben Robin, 28 jaar en woon in Rotterdam. Sinds augustus 2019 blog ik samen met mijn mascotte Manni de olifant over de basis van persoonlijke financiën, sinds mei 2020 is hier De Spaarpodast bijgekomen en sinds maart 2021 ben ik mijn tweede side hustle: Side Hustle De podcast begonnen.

Mijn grote frustraties tijdens het uitzoeken van financiële dingen waren: dat informatie vaak ontzettend saai, complex en onvolledig is, dat ik teveel hele handige tips nooit eerder had gehoord en dat informatie van sommigen van mijn mede bloggers vaak gedreven is door de affiliate inkomsten in plaats van de gedachte: “Wat is het beste voor mijn publiek?”

Mijn doel is daarom om informatie simpel, leuk en toegankelijk te maken op een zo eerlijk mogelijke manier. Ik hoop hiermee het financiële bewustzijn te vergroten en steeds meer mensen te inspireren om zelf hun financiën op orde te brengen. Het liefst terwijl ze er nog bij hebben gelachen ook ;).

De Spaarpodcast is mijn uithangbord naar buiten. De manier om jou te triggeren aandacht te besteden aan je financiën. Op de blog kun je alles even rustig nalezen. 

Met Side Hustle De Podcast wil ik jou motiveren om ook een side hustle te beginnen of jouw idee door te zetten, omdat het zo leuk is én je enorm veel van leert.

Naast de blog werk ik 4 dagen per week als Product Owner voor de start-up Equalture, zit ik vaak meerdere maanden per jaar in het buitenland en gooi ik af en toe met wat dumbells in een crossfit box. 

Wil je in contact komen? Stuur gerust een bericht Instragram of volg mij via één van de volgende kanalen.

Waar je mij van kan (her)kennen

Consumentenbond – 27 oktober 2021

GoedMetGeld Podcast – 20 augustus 2021

JeGeld en/of Jeleven – 7 september 2021

RTL Z – 18 januari 2021

AD – 17 februari 2021

AD – 9 maart 2021

Voor bedrijven & spreker

Voor bedrijven is het mogelijk om direct samen te werken met de podcast, bijvoorbeeld middels sponsoring van een aflevering of door langs te komen.

Daarnaast werk ik ook steeds vaker samen met bedrijven als spreker of geef ik een webinar/workshop rondom financiën. 

Geïnteresseerd? Kijk hier naar de mogelijkheden.

De dikke disclaimer

Ik ben geen gecertificeerd of professioneel adviseur. Ik heb uiteengezet hoe ik mijn spaargeld investeer en welke overwegingen ik daarbij maak. Al mijn bronnen staan vermeld. Informatie op mijn site is bedoeld ter kennisgeving. Ik heb zelfs in beperkte mate kennis van financiële producten. Beleggen brengt risico op verlies met zich mee. Alle investeringen die je doet zijn jouw eigen keuze. Ik ben dan ook op geen enkele manier aansprakelijk.