e-book simpel, slim en stabiel beleggen

Helaas! Deze gids is na jarenlange dienst niet meer beschikbaar. Luister vooral de podcasts over beleggen of zoek op (index)beleggen via de zoekbalk voor de meest recente artikelen.

Voor wie

Geschreven voor mensen die willen beginnen met beleggen of die niet weten hoe zij hun eerste spaargeld goed kunnen beleggen.

Direct beginnen

Begrijpelijk en simpel, zodat je direct kan profiteren van samengestelde rente en kan stoppen met het maken van verlies op je spaargeld.

'Slapend' rijk

Vanwege de automatische opties en overzichtelijke dashboards kun je rustig achterover leunen en je beleggingen bijhouden zonder hier veel tijd aan kwijt te zijn.

Reviews

5/5
Ik ben heel positief verrast. De gehele strategie is begrijpelijk geschreven. Daarnaast vond ik het ook erg interessant om te lezen hoe ik na kan denken over het liquide maken van mijn beleggingen en het zoveel mogelijk gebruik maken van automatische functies. Hierdoor werd ik echt aangezet tot actie.
Sjoerd E.
5/5
Het lezen van het e-book is het dubbel en dwars waard. Online is veel informatie te vinden, maar nergens vind je een complete en concrete strategie voor je spaargeld. Ik vind het fijn dat het aan de hand van de informatie en bronnen zelf mijn keuzes kan maken
Corona M.
4.5/5
Na het lezen van het e-book had ik eigenlijk geen vragen meer. Ik vond het ontzettend leerzaam om meer te leren over indexbeleggingen. Daarom kijk ik er naar uit om mijn eerste beleggingen te doen.
Laurens van W.