Mijn gouden personal finance tips

Ik heb een aantal gouden tips die het verschil maken, maar die niet algemeen bekend zijn. Het zijn stuk voor stuk tips die weinig tijd kosten, maar die wel het verschil maken tussen ‘maar wat aanklooien’ en je persoonlijke financiën op en top op orde hebben. Dit zonder dat je daar veel tijd aan kwijt hoeft te zijn en zonder dat je daarvoor grote risico’s hoeft te nemen. Je hoeft simpelweg alleen maar dingen ‘te begrijpen’. 

Mijn belofte aan jou is dat het geen open deuren zijn en dat er sowieso een tip bij zit waar je niet eerder van hebt gehoord.

Door je in te schrijven ontvang je ook in de toekomst nieuwe tips middels mijn maandelijkse updates. Je kunt je ook ten alle tijden weer afmelden.

Voor wie

Voor iedereen: jong en oud, (steen)rijk en (straat)arm 😉 Ik beloof je dat er minimaal één goede tip voor jou bij zit.

E-mail

Ik stuur de tips per mail op. Vervolgens zal ik je alleen de maandelijkse updates toesturen en als ik een nieuwe goede tip heb. Verder hoef je geen spam te verwachten.

Waarom heb ik mijn beste financiële tips genoteerd en deel ik die gratis met je?

Ik weet het nog als de dag van gisteren. Ik blogde al een tijd over persoonlijke financiën en heb het hierover met een vriend waarmee ik ging lunchen. Vervolgens zegt hij: “ben je al bekend met (..)”. Dit was ik niet. En het voelde als een openbaring. Wat een gouden tips was dat. Maar hoe kon het toch dat ik, ondanks dat ik al zo vuistdiep in de persoonlijke financiën zat, toch deze tip niet kende?

En dat was niet de enige keer. Het aantal keer dat ik na het spreken van experts in de podcast wel niet dacht: “Waarom weet heel Nederland dit niet?” is niet meer op twee handen te tellen.

Daarom deel ik de tip van die vriend en een aantal andere tips als jij je inschrijft bij De Spaarpodcast. Op die manier kan ik je altijd op de hoogte houden van de beste tips, zonder je daarmee plat te spammen.

Daarnaast praten we in Nederland vaak ook niet met elkaar over onze financiën. We vinden het te persoonlijk, complex en saai. Terwijl dit ontzettend zonde is, want hierdoor lopen veel mensen bepaalde kennis mis om écht serieus te besparen of meer binnen te krijgen. Ik heb nooit goed begrepen, waarom dit soort ultieme tips in handen zijn van weinig mensen en de menigte deze niet kent.

Schrijf je in, ontvang alvast een aantal gouden tips en soms als het echt een hele goede tip is, stuur ik een extra e-mail.

Kortom: persoonlijke financiën op een simpele, leuke en toegankelijke manier.