Picture of Anne Mirthe

Anne Mirthe

Delen
Picture of Anne Mirthe

Anne Mirthe

3 beste cashback websites van Nederland

De beste cashback websites

Het is een tijdje geleden dat we je een aantal directe bespaartips hebben gegeven. Deze week nemen we de beste cashback websites van Nederland onder de loep zodat jij tegen een zachtere prijs toch dezelfde spullen kunt bemachtigen. En zeg nou zelf, wie wil dat nou niet?

Wat zijn cashback websites?

First things first, waar hebben we het nu eigenlijk over? Er zijn een aantal Cashback websites in Nederland die, als jij via de link op hun website een aankoop doet bij een andere website, jou in ruil korting geven. De items die je kunt kopen variëren van energiecontracten tot strandlakens en van boodschappen bij de PLUS tot vakanties.

Hoe werken cashback websites?

Er zijn een aantal essentiële stappen die je moet nemen bij het profiteren van de cashback acties. Naast het hebben van een account is het van belang dat je de cookies accepteert en de adblocker uitzet. Als je dit niet doet kan het zijn dat het niet goed wordt geregistreerd dat je via de cashback website een product hebt gekocht en kun je fluiten naar je korting.

Wanneer je een item ziet die je wilt kopen, doe je dit via de link op de cashback website. Klik daarna niet te veel rond op de uiteindelijke website waar je gaat kopen, want ook dan kan het zijn dat de tracker je kwijtraakt en je de korting niet krijgt. Nadat de cashback website je aankoop heeft geverifieerd krijg je het tegoed te zien in je account op de cashback website.

3 beste cashback website van Nederland

CashbackXL

Als je in de wereld duikt van cashback websites in Nederland, dan stuit je al snel op CashbackXL*. Een Nederlands platform dat samenwerkt met verschillende grote namen zoals Hema, Albert Heijn, Zalando, Booking.com, Bijenkorf en zelfs Thuisbezorgd.nl. Het platform wordt dagelijks aangevuld met nieuwe deals en heeft voor elk wat wils. Je cashback bedrag laten uitbetalen kan een keer per maand en kan al vanaf 1 euro! Mocht je eens problemen hebben, dan staat een goede klantenservice je bij. Al met al kun je zeggen dat dit een van de beste cashback websites van Nederland is. 

Woolsocks

Een andere cashback website die de shortlist heeft gehaald is Woolsocks. Het is een ietwat andere insteek dan reguliere cashback websites, maar ideaal om als app op je telefoon te hebben. Woolsocks is een EU breed platform en geeft jou korting bij restaurants, bars en beauty salons bij jou in de buurt! 

Je koppelt de app aan je bankrekening en de app geeft gelijk een handig overzicht van je uitgaven. Daarbij kijkt de app ook gelijk of er nu lopende acties zijn waar je van kunt profiteren. Dat detecteert hij automatisch en je krijgt de cashback korting ook automatisch op je account bijgeschreven! Het klinkt wellicht wat sketchy, maar eerder hebben we uitgezocht dat Woolsocks wel degelijk te vertrouwen is. 

Euroclix

De laatste die we onder de aandacht willen brengen is Euroclix*. Een online platform waar je naast korting bij de grote merken zoals Hema, Parfumania en de Telegraaf, ook geld kunt verdienen door vragenlijsten in te vullen, marketing mails te lezen. Euroclix heeft ook een referral-programma waarbij je “clix” ontvangt wanneer iemand zich via jou als nieuw lid aanmeldt. Deze clix kun je vervolgens weer laten uitbetalen wanneer je ter waarde van 10 euro bij elkaar hebt gespaard. 

De cashback website is sinds 1999 al actief en heeft meer dan 500.000 leden. Hiermee is het zeker een gevestigde orde en getuigt het platform van zekerheid. Die zekerheid zie je ook weer terug in de vlotte uitbetalingen die al vanaf 10 euro kunnen worden aangevraagd. Dit kan via overschrijvingen of via Paypal.

Conclusie cashback websites

Als je nog op zoek bent om te besparen in je dagelijkse of jaarlijkse kosten is het zeker de moeite waard om een kijkje te nemen bij de drie beste cashback websites van Nederland. CashbackXL werkt op de klassieke manier via deals op de site, Woolsocks kun je eenvoudig integreren met je huidige uitgaven en zoekt er zelf deals bij en Euroclix kun je extra verdienen middels vragenlijsten. Het ergste dat er kan gebeuren is wat mailtjes in je inbox en korting op je aankopen, klinkt als een eerlijke deal niet waar?

Wat is jouw favoriete cashback platform?

Deel met je vrienden:

Deze artikelen vind je wellicht ook interessant.

Mijn beste 7 personal finance tips ontvangen?

Dit bericht heeft 2 reacties

  1. Joris

    Goede lijst! Is er een reden waarom cashback.nl ontbreekt? Naar mijn mening ook een heel prettige cashback website.

    1. Lisa

      Aanvullingen zijn natuurlijk altijd welkom, dus thanks voor de tip!

Geef een reactie