De Pensioenbijbel

Zoek 't uit! Lees de pensioenbijbel

70% van de mensen heeft nog nooit gekeken hoe hun pensioen ervoor staat en bijna niemand realiseert zich dat ze jaarruimte hebben (pensioentekort volgens de overheid). Dit terwijl je dan met fiscaal voordelige regels veel minder risico’s hoeft te nemen, minder hoeft in te leggen en gemakkelijker je pensioen kan oplossen. In mijn e-book vertel ik je hier graag meer over!

Voor wie

Geschreven voor iedereen die wil uitzoeken of ze een pensioentekort hebben of dit al weet, en dat tekort wil oplossen. Voor jong en oud, ondernemers en werknemers.

5 stappen

Binnen twee minuten ontdek jij aan de hand van 5 stappen hoe je pensioen er momenteel voor staat.

Handleiding

Met behulp van mijn handleiding maak je gemakkelijk de berekening voor je jaarruimte. Schrik niet! Bijna alle Nederlanders bouwen ooit jaarruimte op!

Reviews

5/5
Wauw, wat een eye-opener! Ik weet alleen niet of ik nu lekker zal slapen. Enerzijds ben ik blij dat ik nu weet dat ik zo'n tekort opbouw, maar anderzijds is een paar duizend euro wel veel geld om "even" bij te storen. Heel fijn dat ik me hier nu van bewust ben.
Anna.
5/5
Ik ben geschrokken van het feit dat ik zoveel pensioentekort opbouw, terwijl ik gewoon in loondienst ben. Nu weet ik ten minste op tijd wat mijn opties zijn om dit tekort op te lossen. Ik ga zeker deelnemen aan je cursus pensioenbeleggen. Dit is het dubbel en dwars waard.
Maria.
5/5
Tijdens het lezen van dit e-book heb ik voor het eerst gekeken hoe mijn pensioen ervoor staat, en dat viel niet tegen! Het is enorm fijn dat ik mij hier dankzij jou nu van bewust ben en dat ik beter weet waar ik op kan letten in de toekomst.
Julian.

Waarom heb ik dit e-book geschreven en waarom denk ik dat jij het zou moeten lezen?

Zelf bouw ik momenteel geen pensioen op, terwijl ik in loondienst ben (net als 1 miljoen anderen in Nederland). Hiervoor bouwde ik kennelijk ook al een tekort op, terwijl ik gewoon pensioen opbouw had. Het tekort was lager, maar toch, het was een tekort. Ik hoop het bewustzijn te vergroten dat meer mensen een tekort opbouwen dan ze denken. Het zou al super zijn als jij op z’n minst kijkt hoe je ervoor staat. 

Als jij je pensioentekort op wil lossen op een haalbare manier, waarbij je niet 1.000+ euro per maand moet sparen, dan kun je momenteel vrijwel niet anders dan beginnen met pensioenbeleggen. Het liefst al in de eerste zeven jaar van je carriére. Daarom denk ik dat het goed is dat jij deze informatie leest. Samen kunnen we op deze manier voorkomen dat steeds meer Nederlanders later een serieus probleem hebben.

Zelfs als je denkt dat je pensioen wel goedkomt, is het fiscaal voordelig benutten van je jaarruimte nog steeds het meest winstgevende dat je kunt doen. Hier kan geen spaarrekening of belegging tegenop! 

Wees geen struisvogel, be like Manni de olifant en fix je pensioen!